Want your
own Fotopage?








 


By: Helmi Iliani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 19-May-2009 07:00 Email | Share | | Bookmark
http://helmiyani.blogspot.com/

kami berpindah ke
http://helmiyani.blogspot.com/


Sunday, 8-Mar-2009 09:09 Email | Share | | Bookmark
HIJRAH....

Assalamualaikum sumer....
Rasanya dah ramai yg berhijrah meninggalkan dunia fp ni... mungkin kami yg agak terlewat..huhuhu... Agak kesuntukan masa sebenarnya.. Kalu ikutkan rasa sayang, mmg sayang sangat kat fp ni. iyelah dah bertahun2 kami lepak kat sini.. Tapi apakan daya, nak ikut berjuang memerangi israel di Gaza sinun kami tak mampu. So, ini ajelah yg dapat kami buat.. BOIKOT FOTOPAGES!

Lepas ni jemput2la ke rumah baru kami yg baru nak pasang atap ni:

http://helmiyani.blogspot.com/




Friday, 13-Feb-2009 13:54 Email | Share | | Bookmark
Setiap hari....

Setiap hari kami sayang daddy... Tak payah nak tunggu 14hb Februari baru nak sayang sayang.. kan, daddy? Dan kami tahu daddy pun saaaaayang kami jugak sebab walau dimana daddy berada, daddy tak penah missed tepon 3x sehari ...
Ni gambar masa daddy balik last week Memang terkejut sesangat sebab tetiba je dapat msg kata suruh amik kat airport... dah tu balik sehari je plak tu. Gayanya macam Hong Kong-Msia ni sama macam nak pegi Teluk Kumbar- Bkt Jambul je

~~gambar terpaksa di'black n white' bagi mengelakkan korang nampak mata 3 beranak yang sembab dan sepet baru bangun tido sebab amik gambar ni kol 6pg tau!

Ni tengah dok seronok main belon...

Ini plak aktiviti wajib abang hafiy kalau dapat sticker....

Dah habis muka sendiri, adik hurin yang tak bersalah pun jadi mangsa jugak


Thursday, 29-Jan-2009 14:20 Email | Share | | Bookmark
Minggu lepas lepas... :)

pelik je tajuk entry kali ni.. ni sebab sumer gambar ni bukan minggu lepas, tapi minggu lepas.. dan lepas... dan lepas lagi hahaha.. punyala lama peram!

Ni gambar masa majlis tunang maklong Hafiy n Hurin. Tak banyak sudut yang dapat kitorang amik sebab dok sibuk ngan bebudak berdua ni..

Ni plak gambar masa nak keluar bawak atok n opah gi beli jeruk kat chowrasta... Sempat posing sket

Yang ini gambar adik Hurin ngetest tudung ibu...

Haaaaa... abang hafiy plak bila tengok adik hurin pakai tudung, dia pun sebok sebok gak nak pakai tudung

*Tensennya.... bila ada masa free, takde idea nak edit plak. Huduhlaaaa


Sunday, 25-Jan-2009 04:41 Email | Share | | Bookmark
happy chinese new year!!

Happy chinese new year to all friends and students Nanti hafiy ngan hurin gi beraya umah korang jangan lupa bagi angpau ek!!
Ni gambar dengan ciksu n aunty last week. sori lambat upload

Ni plak gambar adik hurin yang ceria tapi bila ibu kasi dia pakai tudung terus nangis.. rimas agaknya Gambar abang hafiy takde sebab dia sebok dok lari sana sini...



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net